Velkommen til min renoverede hjemmeside!

Så lykkedes det endelig at få min nye hjemmeside skudt igang så jeg kan holde dig opdateret om mine aktiviteter. Der ligger allerede en masse Docteur Bob OneManShows i EVENT kalenderen, og som noget helt nyt kan du købe mit nye album ‘Docteur Bob’ her på siden også. Den kan ikke købes i butikkerne, og det er ikke ikke tilgængelig digitalt. Det kan kun købes her, til Docteur Bob koncerterne, og i Kaffebar NormannBlichfeldt i Hillerød.

Både CD’er og LP’er er ved at blive trykt lige nu, og levering af CD’er bliver inden jul. De bliver afsendt den 15.12.15, og er til salg i Kaffebaren fra den dag også. LP’erne er først klar til levering i starten af februar. Der er nemlig sket det fantastiske at LP’er igen er blevet et foretrukket medie, og der er derfor ventetid på presning. Bare man venter længe nok kommer alt tilbage…..Måske undtaget kassebukser, Pernille og Senator…. Og dog!!

Hvis du vil gøre mig en kæmpe tjeneste, så del kendskabet til min facebook side, og denne hjemmeside med andre som du tror kunne få glæde af den.

De bedste hilsener

 

Anders

 

 

 

Leave your thought